Weingut en Sektgut Dr. Gänz

Sappige halfdroge rode wijn, licht mild met aroma's van frambozen en aardbeien.
Ideaal voor wild, gevogelte en lever. en Aziatische gerechten.

Alcoholpercentage van 10%

Fruitige en droge Spätburgunder (Pinot Noir) wijn met een waardevolle bordeaux rode tint. Fruitige aroma's van zoete kersen en aardbeien ontvouwen zich het beste als ze worden geopend of gedecanteerd een uur voor het drinken.
Aangename metgezel voor wildgerechten en pittige kazen.

Alcoholpercentage van 13%

Een bijzondere krachtige volle smaak en minstens 12 maanden op houten vaten gelagerde Blauer Spätburgunder.

De wijn is intens en stijlvol met de smaak van kers en dik rood fruit.

De volle "Pinot Madeleine" met een aroma dat doet denken aan bramen, het is een volle Duitse rode droge wijn met een bijzonder karakter.
Culinair harmoniseert het prachtig met donker gevogelte. Momenteel super op dronk.

Alcoholpercentage van 12%

Weingut Römerhof

Weingut Römerhof gelegen in het liesetal met haar uitzondelijke goede wijnen, heeft de 18 maanden op kleine vaten gerijpte Spätburgunder op de kaart gezet! wat een ongeloofelijke smakelijke  wijn! Vol donker rood fruit, leer en een vleugje chocolade, en een goed aanwezig hout tonen die er mag zijn, hier heb u waar voor uw geld!!

Tho-Ro heeft de betekenis (Tho)mas (Ro)twein, Thomas Wrusch is de wijnmaker bij Weingut Römerhof die op wonderbaarlijke wijze hun wijnen in een hoger segment brengt, door zeer zorgvuldige omgang met hun wijngaarden en dat het resultaat een geweldige smaak van de wijnen de boventoon voert!!

De Tho-Ro is een Cuvee van Spätburgunder en Dornfelder, wat mooie ronde van smaak geeft van rood fruit, bessen en kersen, een wijn met een lekkere rode frisheid.
Deze wijn gaat over het algemeen goed samen met gevogelte, beef of kalfsvlees.

Wijnhuis Franz Jäckel 

Donkerrood volmondig en frisse geur van rood fruit, framboos en iets zure kers. Volle, strakke aanzet, in de mond rijp fruit als braam, kers, aalbes, licht aards, weinig tannines.
12,5% alcohol.

Cabernet Mitos is een nieuwe Duitse rode wijnsoort en een familie van de Blaufränkische druif, dat niet veel in Duitsland voorkomt,

Vol krachtig en donker rood van kleur, verrassend en rijk aan zacht rood fruit.

 

Voor wie van zoete rode wijn houdt, heel fruitig, met een lange afdronk van rijpe rode bessen en vleugje kers.
10% alcohol.

Donkerrood volmondig en frisse geur van rood fruit, framboos en iets zure kers. Volle, strakke aanzet, in de mond rijp fruit als braam, kers, aalbes, licht aards, weinig tannines.
12,5% alcohol.