Wijnhuis Bonsegna

Droge witte wijn met druiven van Garganega en Malvasia. een verrassing wat smaak betreft, gemengd met bloemig en fruitige smaken, mooi als aperitief. Perfect bij voorgerechten van visgerechten zoals zeevruchten en gegrilde vis.

Alcoholpercentage van 11,5%

Deze droge wijn is strogeel van kleur met groenachtige reflecties, het biedt zijn neus met hints van bloemen en vers wit fruit, waaruit een goede balans oplevert met de frisheid en correcte zuurgraad.
Het is perfect te combineren met zeegerechten van de maritieme traditie van de Salento. Ook uitstekend geschikt voor het aperitief en verse kazen.

Alcoholpercentage van 14%

Explosief lekker en toch speels in de mond!


Droge witte wijn, strogeel van kleur, neigend tot goudkleurig. Deze droge wijn biedt een mega volle aromatische neus, bloemige noten, aantrekkelijke frisheid en goede volle smaakdiepte in de mond.

Perfect om te combineren met traditionele visgerechten, vooral schaaldieren.

Alcoholpercentage van 13,5%

Wijnhuis Cantine Povero

Deze bubbelwijn heeft een aroma van vers tropisch fruit, zeer goed te combineren met vers fruit, zoals kiwi, aardbei, meloen, lychee, rode bes en blokjes ijs.
Laag alcoholpercentage en verfrissend bij warmere temperaturen.

Alcoholpercentage van 4,5%

Deze zoete en mousserende witte wijn is strogeel van kleur met gouden tonen.
Bevat smaken van vers fruit met tonen van abrikoos en peer. De wijn smaakt zoet en fruitig.

Alcoholpercentage van 5,5%

Villarita Spumante heeft een lichte strogele kleur, het is delicaat en fris, de smaak is droog met hints van frisse groene appel en weelderig kruidachtig in de mond. Toepasselijk als een feestelijk aperitief en ook bij vis, koude gerechten, even als lekker bij Hors-d'oeuvres. Een heerlijke mousserende wijn.

Alcoholpercentage van 12,5%

Een frisse en smaakvolle droge wijn met een licht strogele kleur. Met hints van groene appel en abrikoos, en de afdronk met tonen van ananas en amandelnoot.
Goed te serveren bij Hors-d’oeuvres, vis en koude gerechten.

Alcoholpercentage van 13%

De gebroeders Povero gebruiken alleen de druiven die zijn gekozen in hun wijngaard "Terre dei Laramè", geplant in een zanderige en zonnige bodem en met behulp van de modernste technieken voor het maken van wijn.

De resulterende droge, witte wijn heeft een bleke strogele kleur, een frisse geur van groene hazelnoot en exotisch fruit. Tevens een goede aroma en een licht bittere afdronk.
Verrassend als aperitief en met visgerechten of geroosterd vlees vergezeld van witte sauzen.

Alcoholpercentage van 12,5%

Wijnhuis Villa Schinosa

Deze milde en fruitige witte wijn heeft een mooie strogele kleur met groen-gouden reflecties. De neus is fris en intens met hints van fruit.  Elegante en evenwichtige wijn met een duidelijke frisheid en licht aromatische tonen.

Alcoholpercentage van 12,5%

Volle droge wijn, strogeel van kleur met gouden reflecties , heerlijke bloemengeur met frisse fruitige smaken. Uitstekend als aperitief, perfect met oesters, schelpdieren en carpaccio van vis.

Alcoholpercentage van 13%

Garbino is een 100% Moscaat reale druif.
Reale onderscheid zich in het Trani gebied van de andere moscaat druiven, zelfs in de afdronk.
De kleur is helder strogeel met oranje en groene tinten.
Intense aroma in de neus met rijke minerale en frisse tonen van citrus en kruiden!
De smaak is belegen en fris, textuur is fluweelachtig en vol met een rijkelijke afdronk van vanille.
Heerlijke wijn die goed samengaat met Carpaccio van rauwe vis, sushi en zeevruchten als oesters.