Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website

Aangenaam kennis met u te maken, mijn naam is Jan Dekker handelend onder de naam Vino Panini in Vriezenveen.

Het wijnimport bedrijf is samen met mijn gezin ontstaan vanuit mijn hobby. Eerst gewerkt te hebben voor een plaatselijke wijnimport bedrijf, nadat deze verhuisde naar een locatie buiten Vriezenveen, heb ik besloten om mijn hobby als zelfstandige in 2013 te starten!
De distributie vindt plaats in Vriezenveen.
Meren deel van de wijnen komen van kleinere wijn producenten, geen jaar dezelfde smaak en toch ieder jaar spannend hoe het product zich weer ontwikkeld.
Wij verkopen in hoofdzaak wijnen van wijnmakers die we zelf hebben bezocht en in de toekomst ook zullen blijven bezoeken om er zeker van te zijn dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

De producten worden zonder tussenkomst van derden rechtstreeks bij de producent gekocht waarbij de voorkeur uitgaat naar kleine wijnboeren. Deze maken met liefde voor het vak mooie producten, waarbij commerciële motieven niet de boventoon voeren. Bij Vino Panini geen grote namen, hiervoor moet immers alleen maar betaald worden, maar wel mooie betaalbare wijnen.
We doen er alles aan om onze bedrijfsfilosofie goed in de praktijk te kunnen brengen,
Vino Panini werkt met een hele lage kostenstructuur, koopt alleen maar in als het de allerbeste kwaliteit voor de scherpste prijs kan bemachtigen en betaalt de wijnboeren altijd vooruit.
Hierdoor is het mogelijk voor de aller-laagste prijs in de markt zeer goede wijnen aan onze klanten aan te bieden. Door deze bedrijfsvoering kunnen we prijs/kwaliteit voor de horeca zeer van betekenis zijn.

Ondertussen kennen velen Vino Panini door mond-tot-mond reclame. Om aan de groeiende belangstelling te voldoen, hebben we deze website gemaakt. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.
Zie de contactpagina met onze gegevens.
Wij wensen u veel wijnproefplezier!